Tuesday, December 21, 2010

"Duunin jälkeen jälkiduunia"

Juttelin tänään jonkun postituspuolen nuoren blondin kanssa. Hän ei ollut ollenkaan ylimielinen, paskamainen tai tylsäkään. Hän oli kaiketi Helsingistä.

Kaikenlaista muutakin ollut tänään. Nyt vasta työ on alkanut konkretisoitumaan sitten kunnolla, eli kiire on ollut. Lisäksi sain tietää että eräs tyyppi joka on periaatteessa esimieheni lähtee Thaimaahan lomalle Joulun jälkeen, jonka jälkeen "homma on hanskassani".

Kiva kun asioista tiedotetaan ajoissa. Kuulemma joku kolmaskin on tulossa paikalle, mutten tiedä että milloin. Huhutaan hänen olevan yhä kipeä, mutta kaipa hän ennen pitkää saapuu paikalle.

Kävin tänään eräänlaisessa "orientaalisessa ruokakaupassa" töiden jälkeen. Huomasin sen jo oikeastaan eilen, mutta en sitten jaksanut käydä siellä pahemmin kun kotiin meneminen kiinnosti enemmän.

Paljon prikulleen samoja "eksoottisia elintarvikkeita" tuo puoti sisälsi kuin Ruotsissakin näkemissäni paikoissa. Ostin kyseisestä kaupasta muutaman pullon jotain Chili-kastiketta, joka kyllä osoittautui todella hyväksi ja ennen kaikkea oikeasti tuliseksi. Valitettavasti kuitenkin nuo elintarvikkeet olivat aika kalliita, ja kun nyt ollaan Helsingissä, niin jos oikeasti haluaisin a)kalliita sekä b)korkealaatuisen eksoottisia elintarvikkeita, niin menisin varmaan Stockmanille. Sieltä niitä nimittäin ainakin saa.

Hauska juttu että tulee useasti ostettua jotain epämääräisiä maustekastikkeita sun muita "smaktillsats"-kamaa. Muistan että Fight Clubissakin tämä "Jack" omasi kämpässään ja siis lähinnä jääkapissaan valtavan kokoelman erinäisiä maustekastikkeita sen palaessa maan tasalle hänen kaksoispersoonansa, eli Tyler Durdenin toimesta.

Joskus tuntuu että itsellänikin on jonkinlainen Tyler tuolla jossain. Ehkäpä onkin vain ajan kysymys milloin ryhdyn organisoimaan kotikulmillani Fight Clubeja ja lopuksi voin alkaa suunnittelemaan toimistoissa lojuvien tyhjäntoimittajien vallankumousta ja rikosaaltoa samaan tapaan kuin T. Durdenkin.

No comments: