Thursday, November 25, 2010

Televisio imee

Viime päivät olen lähinnä elänyt jogurtilla tai siis sen eri mauilla. Pikkuhiljaa rupeaa elimistökin taas toimimaan tämän pienen sairastelun jälkeen, joka toivottavasti nyt ainakin kestää taas siihen asti kunnes olen uudelleen kipeänä.

Ilmat ovat olleet kovin huonot, eikä täältä ole oikeastaan viitsinyt mennä mihinkään vaikka olisi päässytkin.

On oikeastaan vähän ikävää huomata että taidan itse olla sen verran terve noin yleiskunnon sun muun seikan osalta että sairaudet iskevät minuun aina melkeinpä ensimmäisenä. Kyllähän se taitaa olla ihan yleistietoakin että aina ne "friskeimmät" ovat juuri se porukka joka ensimmäisenä tulee kipeäksi, eikä suinkaan niin päin että terveimmät tulevat olemaan ne viimeisimmät kipeäksi tulevat.

Huomasin myös tuossa erään pahan epäkohdan. Nimittäin tuota patteria josta virtaa lämpöä tähän osaan on omituisesti tukittu erinäisillä tavaroilla siten että puolirikkinäinen televisioni(!) saa kaiken lämmön siitä, ja muuten sitten ihmetellään että miten tuon kokoinen lämpöpatteri ei mukamas lämmitä? Tuo televisio imee kaiken lämmön itseensä niin kuin jonkinlainen parasiitti, vaikka tietysti loppupeleissä sehän taitaa olla minun syyni että se tuolla paikalla oikeastaan onkaan.

Minun ja tuon ison "pönttötelkkarin" välit ovat huonontuneet viime aikoina vähän samaan tapaan niin kuin E-Korean ja P-Koreankin välit. Toki odotettavissa ei ole mitään tykistöiskua television suuntaan salakavalasti, mutta voidaanpa kumminkin sanoa että ennen pitkää tuo pitää kyllä hävittää tavalla jos toisella. Tuollaiset isokokoiset telkkarit ottavat päähän ja saatetaan jopa todeta että ne loukkaavat minua hyvin syvästi henkilökohtaisellakin tasolla.

No comments: