Wednesday, November 03, 2010

New opinions

Kunnon tuulenpuuskat taas olleet tänään liikkeellä. Sentään ihan lämmin ollut, vaikka illasta rupesikin sitten satelemaan aika rankastikin.

Kieltämättä minulla on kyllä edelleen vähän ikävä pitempiä hiuksiani. Olisi kiva omata vähän pitemmät hiukset, tai siis sellaiset keskipituiset mitä minulla oli vielä vähän aikaa sitten. Pitäisi varmaan jättää tässä paikassa nuo parturikäynnit sikseen kun aina lopputulos on sitten jotain ihan muuta kun pitäisi.

Lainasin eräältä tyypiltä muistaakseni tämän vuosituhannen puolella tehdyn horoskooppikirjan. Tämän tein ihan oikeastaan sen takia että halusin nähdä että mihin ajanjaksoon tämä teos nyt sitten laski minut horoskooppimerkiltään- eli toisin sanoen olinko sen mielestä kauris vaiko muistaakseni jousimies. No, tämän teoksen mukaan olin selkeästi kauris ja kieltämättä niistä persoonallisuuden esittelyistä muutamakin homma oli kyllä minusta ainakin erittäin kuvaava siinä mielessä etten saattanut kuin nyökytellä hiljalleen hyväksyessäni sen vastaavuuden oman persoonani kanssa.

Muutenkin tuo teos tuntui kyllä kieltämättä ihan kohtuullisen hyvin paikkaansapitävältä näiltä persoonallisuuskuvauksiltaankin. Toki samalla sitten tuo että 22.12. on sitten tämän teoksen mukaan se ehdoton päivämäärä kauriille syntymäpäivänä puolestaan sekoittaa jälleen aikalailla tätä eri mielipidekenttää uudelleen.

Mutta joo, nyt lähden nukkumaan. Kirjoittelen vähän seikkaperäisemmin asioista kunhan kerkeän.. jos kerkeän.

No comments: