Monday, October 18, 2010

Where the wind blows

Kunnon hirmumyrskyn mittasuhteet saavuttavia tuulennopeuksia täälläpäin. Ikävää kun tuulee niin paljon koko ajan että pelkää jonkinlaisen hurrikaanin muodostuvan ennen pitkää pään päälle tai jotain vastaavaa.

Näin viime yönä ihan kivojakin unia. Niihin liittyivät jotenkin visailuohjelmat sekä muuten vaan rauhalliset jutut. Kerrankin melkein säästyin joltain veriseltä painajaiselta, joka sitten loppupäivän kiusaisi minua häiriintyneenä ajatuksissani.

Todellisuus on kuitenkin tarua ihmeellisempää, nimittäin ihana Aktia-pankki(ni) oli mokannut yhden jutun josta ei saada nyt enää selvyyttä koska konttorit menivät neljältä kiinni ja huomasin erheen tuossa kymmentä vaille neljä. No, toisaalta huomenna kai ainakin toivottavasti on uusi päivä jolloin voin ottaa asian tiimoilta yhteyttä pankkiin tai jotain.

Lueskelin myös eilen yömyöhään erään toisen jutun lomassa erinäisten ihmisten Sarjakuvablogeja, sekä sieltä löytyi sitten sen pakollisen Sipoo-kiintiöreferenssin ohella myös juttua jostain Ruotsalaisesta sarjakuvataitelijasta nimeltään Joakim Pirinen. Nämä Pirisen sarjakuvateokset vaikuttivat aika hauskoilta, mutta hyödyllisintä olisi kai lukea ne alkuperäiskielellä eikä käännettyinä. Kuitenkin niin sarjakuvateokset joissa hahmoina esiintyy mm. tyyppejä nimeltä "Socker-Conny" sekä Kalmasen Herrasväki ei voi olla täysin huonoa settiä muutenkaan. Ai niin joo, ja oli siellä myös joku sellainen heppu mukana kuin "Kulli-Iivar", mutta kaikkihan tietävät että alkuperäiskielellä hän taitaakin olla Kuk-Iivar tai jotain sinnepäin.

No comments: