Saturday, October 23, 2010

No jopas jotakin

Muistatteko kun kerroin että jossain muistaakseni keskisessä osassa maatamme oli joku pikkupaikkakunta nimeltä Helsinki pääkaupunkimme ohella? No, tänään selvisi että jossain päin Ilmajokea (jossa olen jopa käynytkin) on puolestaan sellainen paikka kuin Sipoo!? HAH HAH, Mitäs helvettiä!?

Nyt sitten tosiaan tuolla Ilmajoella sijaitsee joku vaihtoehtoinen Sipoo. Tämä näyttää olevan sivuuttamaton fakta. Mieleeni tulvii jatkuvasti ideoita siitä minkälainen paikka se on, sekä tämän ohella odotan koko ajan että tähän postaukseen varmaan kommentoi kohta joku Googlen kuvahaulla paikalle saapunut "TR00_SIPOON_KUNKKU_MATAFAKAS"-käyttäjänimellä kirjoitteleva henkilö, joka on sielläpäin paikallinen jengipomo joka omistaa kaikkien äässit for life.

Tänään kuulemma satoi luntakin täälläpäin. Se meni kyllä minulta täysin ohitse. Ulkona on toki kylmä ja tiet sekä kadut ovat jäässä. Se on vähän ikävää sinänsä. En kuitenkaan huomannut mitään lunta täälläpäin, että sikäli vähän kummaa että sitä on mukamas sadellut jossakin täälläpäin. Veikkaisin että minua varmaan huijattiin tai siis yritettiin huijata. En tietenkään mennyt lankaan.

No comments: