Tuesday, June 01, 2010

Näinkin helppoa oli(si) kirjoittaa täyttä paskaa

Ilmat taas parantuneet. Parisen päivää töitä takana toistaiseksi.

En suoraan sanottuna halua kertoa että mistä haluaisin tänään kirjoittaa. Täten harjoitamme entistä kiihtyvämmällä rytmillä tätä aina yhtä epävarman tahdikasta tajunnanvirtaa, jota hölynpölyksikin kutsutaan.

Mun täytyisi ruveta kehittämään itseäni aivan uuteen potentiaaliin. Lähtökohtana sille kehitykselle ja tajunnan laajentamiselle aivan uudenlaisiin kosmisiin mittoihin olisi se oman potentiaalin kartoittaminen ja ennen kaikkea sen tajuaminen suunnattomaksi luomisvoimaksi ilman mitään järjellisiä tai maallisia rajoja.

Henkinen yliote varsinkin materialistisen maailman oravanpyörään olisi kannattavinta luoda mahdollisimman aikaisin ihmisen elämänkehityksellisessä rytmissä, mutta ei missään nimessä kuitenkaan liian aikaisin. Valaistumisen ja itsensä kehittämisen tie olisi aloitettava vasta sitten kun ihminen, eli yksinkertaistettuna psyko-fyysis-sosiaalinen kokonaisuus olisi kaikin tavoin täyttynyt ja valmis siirtymään ymmärryksessä aika-avaruudellisesti kokonaan toiselle ja täten aivan uudenlaiselle tasolle.

Tasoja jolle potentiaalinen uutta henkistä yliotetta hapuava persoonallisuus olisi koettelemuksen kautta valmis siirtymään löytyy useita. Kuitenkin ihmisestä itsestään säteilevä joissakin tapauksissa suunnaton potentiaali tämän luomistyötä muistuttavan sisäisen voiman valjastamiseksi on löydyttävä. Ulkopuoliset tekijät, eli niin kutsutut eksogeeniset ilmiöt eivät missään nimessä saa vaikuttaa tähän lopputulokseen ainakaan negatiivisesti, vaan edelleen lähtökohtaisesti on pyrittävä välttämään erinäisten eksogeenisten tekijöiden tahatonta puuttumista yksilöllisten potentiaalinkasvatusyritysten onnistumiseen.

NÄINKIN HELPPOA ON KIRJOITTAA PASKAA. MEILTÄ DALLEEREILTAHAN TÄMÄ KÄY. NIINKU MUUTES VÄHÄN MUUNLAINENKIN MUTTA VÄHINTÄÄN YHTÄ "PASKAMAINEN" TOIMINTA.

1 comment:

Päätoimittaja. said...

terve, luin kirjoituksesi ja se oli minusta hyvin mielenkiintoinen. Voisinko kertoa sinulle hieman skientologiasta?

T. Tom Cruise