Saturday, February 25, 2006

Verta vuotaa !

Ai suatanan suatanan suatana !

Olin äsken ajelemassa kamalaksi muodostunutta sänkipartaani; luonnollisesti naamavärkkiini otti myös hieman osumaa tuosta muuten ihan käyttökelpoisesta Mach3 - parranajokoneesta.

Nykyisin minua lähinnä vituttaa kovastikin se miten ylettömän paljon verta pienikin parranajokoneen aiheuttama haava ruiskii ympäriinsä. Vähintään luulisi että ampumahaava tai raajan amputaatiokin erittäisi vähemmän verta kun nämä pienet naarmut; mitä luultavimmin kuitenkin parranajokoneen terä leikkaa kooltaan pienen - mutta sitäkin syvemmän haavan ihoon aiheuttaen tuon runsaan verenpurkauksen ympäri sileitä kasvojani.

Jos satutte muistamaan , niin kerran "hätätilanteen" vallitessa ajelin partani tyttöystäväni Ladyshaver - laitteella; tulokset osoittautuivat yllättävän hyviksi ilman partavaahtoa ja vieläpä "tyttöjen välineillä". Tämä Ladyshaver ei nimittäin aiheuttanut yhtäkään haavaa kasvoihini puhumattakaan jotenkin epäsileästä ajojäljestä jota lähes jokainen toinen leikkuri on minulle aiheuttanut.

Olen kuullut puhuttavan , että nk. "Amerikkalainen parranajo" olisi se kaikista tehokkain parranajomenetelmä; en kuitenkaan itse halua mennä lähellekään sitä helvetin terävää leikkuriveistä millä erinnäisten elokuvien pahikset viiltävät uhriensa kurkut auki veren purskahdellessa kaikkialle. Hyi , pois se minusta !!

No comments: