Friday, February 17, 2006

H5N1 virus !!

No niin , eli juuri nyt kun aloitin hiljaiselon lukuloman puitteissa niin globaali tappajavirus iskee päällemme. Eilen jo tyttöystäväni vannotti etten söisi kanaa missään muodossa - mielummin kuulemma vaikka hernekeittoa pelkästään kun siipikarjan tuotteita.

Selvää kuulemma on , että palaavat muuttolinnut tuovat taudin nyt mukanaan hyvinkin pian. Suomen "hallitus" on myös alkanut varautumaan tähän globaaliin uhkaan ja kuulemma siipikarjatilojenkin asukkeja suunnitellaan pidettävän sisäruokinnassa. Luin juuri äsken maa- ja metsätaloushallinnon toimintasuunnitelmaa siitä mitä pitäisi tehdä jos tällaista Suomessa havaitaan. Useat lähipiiristäni ovat jo todenneet että sen päätyminen Suomeen on "vain ajan kysymys".

No , tämähän nyt ensinnäkin "suututtaa" minua valtavasti; sillä nyt piti olla minun kouluni loppumisen johdosta aloitettu lukuloma jolla saa lukea rauhassa ja muutenkin rauhoittua helvetillisestä oravanpyörästä. Vaan jostain syystä tämä "lintuinfluenssavirus" päätti juuri nyt iskeytyä tajuntaamme ja varsinkin yliherkkään tyttöystävääni.

Itse en niinkään ole kauhuissani tästä uudesta löydöstä. Nimittäin , olen jonkinlainen nk. "survivalisti" joka omaa vaatekaapeissaan varustusta pienimuotoisen sissisodan ja keskikokoisen Apokalyptisen yhteiskunnan puolustamiseen. Ainoa asia mikä tässä nyt lähinnä ottaakin päähän on se että myin juuri kaasunaamarini pois; naton nk. "NBC" - naamari maksaa ainakin n. 100 Euroa ja sellainenhan tulisi ainakin hankkia mikäli inhaa ydinsaastetta , avaruuszombieksi muuttavaa kaasua tai oksentelevia mutantteja alkaa ilmaantumaan välittömään näkökenttään.

Olen myös lukenut niin Suomalaista kuin ulkomaalaistakin kirjallisuutta koskien erilaisten taistelukaasujen yms. biologisten aseiden esiintymistä sodissa ja erilaisissa konflikteissa. Molemmat opukset ovat sisältäneet ohjeita ihan sillekin että miten varustautua esim. biologisilla aseilla toteutettavaan iskuun; ainoaksi ongelmaksi minulle muodostuukin kunnollisten suojavarusteiden hankkiminen. Olen nimittäin huomannut , että esim. säteilyturvapukuja on aivan saaketin vaikeaa hankkia täältäpäin maailmaa ja niitä on vieläpä vaikea säilöä.

Noh , saapa nähdä että miten tämäkin jatkuu.. Olen ainakin osittain valmistunut. Jos haluatte tietää lisää tästä tärkeästä elämänmuodosta , niin suosittelen teitä kääntymään mm. näiden sivujen puoleen:

http://www.angelfire.com/comics/mopsi/varustus.html

http://www.survival-center.com/index.htm

No comments: