Monday, June 25, 2007

Sitä ja tätä

Juhannus meni kyllä kieltämättä mukavasti. Tuli tyttöystäväni kanssa käytyä katsomassa ihan omalta aitiopaikalta Kauhavan Juhannuksen - vai pitäisikö sanoa että Lentäjien Juhannuksen näytöstä. Liput olisivat maksaneet kaiketi n. 30 euroa, vaan kyseisen show'n näki aivan valtavan hyvin läheiseltä pelloltakin. Ja voin todeta, että me emme olleet suinkaan ainoat paikalla.

Kauhavankin täyttyi aika onnistuneesti ihmismassoista. Näin jopa kolme Finnairin matkustajakonetta laskeutumisineen tänne. Aika epätodellinen näky - varsinkin kun ajattelee että sitä ei tapahdu kun kerran vuodessa. Onneksi kuitenkin torstaina oli aivan täydellinen ilma - lämmintä ja auringonpaistetta. Taivas oli myös täysin pilvetön - ainakin melkein. Ja olivathan nuo F16-, ja Hornet-koneet hienoja. Ääntä ja pauhua niistä ainakin lähti.

Tänään saatiin sitten pitkästä aikaa sadetta. Kerrankin täytyy todeta, että onneksi sataa! Eilen oli aivan älyttömän kuuma päivä - meinasin kauppareissulla jalkaisin tehtynä kuolla kuumuuteen. Toivottavasti sade ei kuitenkaan jatkuisi aivan loputtomiin, sillä kesänhän ainakin tulisi olla lämmin ja sateeton ollakseen hyvä. Satunnaiset sadekuurot eivät kuitenkaan haittaa -vaan mielestäni pikemminkin auttavat pitämään luonnon tarpeeksi vihreänä. Kuivumisen estämiseksi siis - "Hah hah".

Huuto.netissäkin ovat kaupat hurahtaneet muutamia viikkoja sitten ihan hyvään käyntiin. Sain jopa niin omissa kuin muutaman muunkin nimissä myytyä tavaraa. Rahaa siis tulee kaikille osapuolille - joka on varmasti se tyydyttävin vaihtoehto. Eräs asiakas jopa soitti minulle henkilökohtaisesti - joka on muuten modernin mittapuun mukaisesti aika harvinaista, vaikkakin tietysti epäilemättä kohteliasta. Hyvä kuitenkin että tavara vaihtaa omistajaa ja raha virtaa.

Nytpä täytyy ruveta nostelemaan kohti kauppaa. Juhannuksen jäljiltä ovat nimittäin kaapit tyhjät samoin vatsojenkin kanssa.

No comments: