Sunday, May 06, 2007

Yllätysten yllätys: sainpa sittenkin töitä. Olen nyt virallisesti Kauhavan kunnan palveluksessa - kaikesta huolimatta.

Kun kävin kyselemässä työpaikan saantia jätettyäni hakemuksen jo yli kuukausi sitten, oli vastaus tyly: nimeäni ei ainakaan ollut listassa. Viime viikolla sitten onnisti, kun minulle soitettiin ja tarjottiin töitä. Siispä päätin ottaa tarjouksen vastaan. Ainoa varjopuoli tällä hetkellä on kaiketi se, että työni alkavat heti huomenna aamulla kello seitsemän. Varoituaika oli siis kaiketikin aika lyhyt. Onpahan nyt kuitenkin sitten aika varhain aloitettu kesätyöpaikka. Which means money. Hurray.

Vappu meni täällä ainakin melko päin ahteria. Vaasassa kansa juhli todella upeassa räntäsateessa ja kylmäkin oli kuin missäkin taka-siperiassa. Seinäjoella käydessämme ilma oli hiukan parempi, vaan juhlakansa oli kyllä ainakin siellä näyttänyt jäävän aika pitkälti vain kotiin. Pohjanmaan vapun pilannut elementti oli siis pelkästään huono sää. How typical.

Lähdin myös viime perjantaina, eli n. 2 päivää sitten käymään Helsingissä ja samalla tietysti vanhempien luona Sipoossa. Lauantaina sitten tuli tehtyä melko harvinainen baarikierros kolmen muun kaverin kanssa, jonka aikana oli kyllä todellakin asiallista meininkiä ilmassa. Toisin sanoen oli siis kiva tavata kavereitaan pitkästä aikaa. Varsinkaan kun ei ole muutamia heistä nähnyt pitkään aikaan.

Nyt täytyy kuitenkin lähteä tästä hieman lepäilemään huomista täyttä työpäivää varten. Teenpä taas tähän loppuun lupauksen kirjoitella enemmän - vaan nythän sitä asiaakin luulisi olevan enemmän.

No comments: