Monday, February 26, 2007

Perinteinen lomanpilaaja iskee

Voisitte hyvinkin kai kuvitella tämän postauksenkin aiheen. Aivan varmoina luette näitä tarkoin harkittuja rivejä eteenpäin samalla varmoina siitä, että numero uno lomanpilaaja olisi anopin vierailu. Eipä hätää, sillä se (tai pikemminkin "hän") ei ole mitenkään tämän loman pilaaja, vaan päin vastoin paljon fyysisempi vaiva toimii aiheuttajana.

Minä olen nimittäin vihdoinkin flunssassa ! Siitä alkaa olemaan aika tarkalleen reilusti yli puoli vuotta, kun oli viimeksi millään tavalla ihan oikeasti sairas. Viimeisin, ja oikeastaan sairaushistoriani pahin pöpö oli keväällä 2006 hankittu keuhkoputkentulehdus, josta selviämiseen menikin sitten hiukan enemmän aikaa. Huvittavintahan tuolloin oli se, että juuri silloin oli saanut päätökseen ylioppilaskirjoituskevääni. Suuri työtaakka ei suinkaan musertanut minua, vaan sen jälkiseuraamuksena ilmaantunut ikävä virus.

Nyt kuitenkin takaisin nykyhetken ongelmaan: juuri hiihtolomalla puhjenneeseen flunssaan. Tämä on toistaiseksi ollut aika lievää, vaan kaikki perinteisimmät oireet päänsäryistä ja heikohkosta olosta ovat esiintyneet jo ruumiissani. Ikävää sinänsä onkin vain ja ainoastaan se, että koko hiihtoloman suunnitelmat menivät nyt uusiksi. Viime viikon lauantaina aloitin nimittäin taas kuntoilemisen, ja olenkin n. 60 minuutin ajan joka päivä nostellut taas painoja. En taida kyllä raaskia ruveta nostelemaan punttia tänään, nimittäin pelkään terveyteni puolesta liian rehkimisen osalta. Tunti sitä pitäisi kuitenkin yrittää harjoitella - vaikka henki menisi !?

Viime päivät ovat olleet myös sikäli ihan mukavia, että MTV3:selta ja Subilta on tullut paljon Simpsoneita. Tänäänkin tuli taas useampi uusvanha jakso minulle. Juuri Simpsoneiden katselemisessahan on se ikävä puoli, että mahdollisuudet ovat usein aika korkeat sen suhteen, että olisin nähnyt kyseisen osan jo aikaisemmin. Tänään kuitenkin onni suosi pelotonta mieltä, ja Subilta tuli kuin tulikin kaksi täysin näkemätöntä Simpsonien jaksoa juuri minun makuani ajatellen. Kolmoselta tuli myös tämä King of the Hill, jonka juoniasetelma oli myös aika hilpeä: sarjan päähenkilöperheen naapurissa asuvat lapsensa opiskelusuorituspaineiden riivaamat aasialaiset kilahtivat tyystin normaalista elämäntyylistään, ja rupesivat armottomiksi punaniskoiksi. Vaikka en seuraakaan King of the Hilliä niin ahkerasti, niin tämä viime jakso oli kyllä railakkaalla meiningillään aika erinomainen.

Tänään myös alkoi digikanavilla pyörimään nelosen uusi aluevaltaus, kanava nimeltään Jim. Sen ohjelmat ainakin näin alkuun olivat aika jännittäviä, ja minä kohdeyleisönä (lue: miehet) ainakin pidin sen tämänastisesta tarjonnasta. Kanavalta tulee klo. 23.00 alkaen legendaarisen duon Penn & Tellerin ohjelma nimellä Bullshit! , jossa tämä parivaljakko pyrkii aika härskisti paljastamaan erilaisia suuremman luokan vedätyksiä kuten telepatiaa ja UFO-sieppauksia. Näin muutamia osia viime kesälomalla ruotsissa, ja voin todeta sen, että hauskaa asiaa näillä kahdella ainakin oli.

Nyt kuitenkin lähden tästä vähän lepäilemään, ja mikäli saan kerättyä hiukan voimia, niin taidanpa hoitaa alta pois sen käsipainojennosto-operaationkin.. Näkemisiin, siis.

No comments: