Friday, March 02, 2007

Flunssa jatkuu edelleen. Eilen tuntui jo vähän siltä, että tämä loppuisi viimeistään lauantaihin mennessä - vaan toisinpa asiat olivat. Nyt on sitten taas helvetinmoinen olo.. puhumattakaan siitä että nenä on ihan tukossa ja päässä humiseen kuin missäkin tuulitunnelissa.

Jo muutamien viikkojen ajan olen huomannut täällä Kauhavalla sijaitsevan Lidlin viereisessä pienessä metsässä epämääräisiä lintuja. Olen jo aivan alusta alkaen arvannut niiden olevan jonkinlaisia metsäkanoja, ja eilen illalla tehty nopea googletus erilaisista metsäkanalajeista paljasti nuo metsäkanat teereiksi. Kyseiset linnut jostain syystä pesivät juuri tällä alueella, joka on kyllä lopultakin aika epätodennäköinen paikka liikenteensä yms. ihmisen aktiviteettien johdosta. Laskin teerejä olevan tuolla alueella parhaimmillaan 4-5 kappaletta, joten mistään yksittäisestä havainnosta ei ole kyse. Tässäpä kaksi kappaletta kuvia otettuna kyllä aika myöhään illalla:

















Teeri(t) tässä kuvassa ovat siis tuon punaisen viivan kohdalla. Oikeastaan niistä erottaa vain tuon yhden.




















Seuraava kuva: teeri on onnistunut pääsemään aika hyvään piiloon kameralta, joten aivan täydellistä kuvaa ei tästäkään tullut.

No comments: