Wednesday, March 07, 2007

Akateemista vittuilua

No jooh. Viime maanantai ei kyllä sittenkään mennyt erikoisen hyvin. Luennolla sattui jotakin niin erikoista, että minun oli hetkellisesti vaikeaa uskoa olevani yliopistossa filosofian tohtorin opetettavana.

Meille oli annettu tehtäväksi tuoda maanantaiksi eräs tehtävä, joka olisi pitänyt sitten hiihtoloman aikana saada valmiiksi. Mielestäni sille annetut ohjeet olivat vähintäänkin aika epäselvät, ja tuli sitten noudatettua sellaisia ohjeita, joita kyseisen tehtävän sisältämä nettisivusto tarjosi. Kun sitten vein kyseisen tehtävän tunnilla opettajalle, niin tämä tyyppi sitten alkoi välittömästi kritisoimaan sen jälkeä. Yritin siihen väliin sitten todeta, että mielestäni sille annetut ohjeet olivat olleet vähän epäselvät. Tämän jälkeen sitten luento jatkui, jonka aikana kyseinen tyyppi sitten joka viides minuutti vähintäänkin nöyryytti minua verbaalisesti jollakin paskantärkeällä kommentillaan. Eräs asia mistä hän mm. huomautti minulle, oli se että en katsonut hänen kiertoon laittamiaan lappusia tarpeeksi kauan. Nuo hänen kommenttinsa saivat todellakin kirjaimellisesti sapen kiehumaan, ja kieltämättä tämä "opettaja" laitoksella kyllä on tällä hetkellä mustalla listalla ja aika pitkäänkin.

Tuo opettaja on kyllä ollut ihan alusta lähtien aika epäilyttävä tapaus. En ole koskaan liiemminkään pitänyt kyseisestä opettajasta, vaan ihan alusta asti olen aistinut kyseisessä tyypissä jotakin vähintäänkin paskalta haiskahtavaa. Nyt kuitenkin tämä tyyppi teki mielestäni aika suoran hyökkäyksen minua kohti ilman mitään syytä. Lisäksi se näytti myös olevan hänelle jonkinlaista leikkiä, joka saa minut vielä enemmän puolustuskannalle.

Tänään sitten väänsin tämän tehtävän hänelle uusiksi. Tyyppi oli halunnut kyseisestä tekstistä dialogin, vaikkei kyllä siitä mitään maininnutkaan. Liitin mukaan pienen lapun, jossa pyysin häntä melko kohteliaasti jättämään moiset kommentit kokonaan pois seuraavalta luennolta. Saapa nähdä mitä se kyseinen mieshenkilö siitä mahtaa tykätä. Tuskinpa välttämättä hyvää. Minä en kuitenkaan aio alentua ottamaan vastaan kyseisen tyypin heittämiä iskuja, vaan iskenpä takaisin samalla voimalla. Ja tämän jälkeen on aivan turha yrittää saada minua mitenkään aktivoitumaan kyseisen tyypin tunneilla. Että osaakin olla helvetillisen pikkumainen mies.

No comments: