Saturday, February 24, 2007

24.2.2007

Eivät ne "arvoisat" vieraat sitten saapuneetkaan tämän lauantaiaamun tienoilla ! Kyseiset tyypit olivat kuulemma tekstiviestinsä välityksellä todenneet iltansa menneen kosteaksi lokaalissa baarissa. Nyt kuulemma oli kaamea krapula. Helvetin kiva juttu.. ja silleen.

Tyttöystänihän luokse niiden tyyppien piti saapua, vaan ihmettelenpä vain, että miksei heidän pienistä kännisekoiluistaan voitu ilmoittaa hyvissä ajoin illan suussa ? Tyttöystäväni lähti nyt hiihtoloman kunniaksi vanhempiensa luo, ja minä perinteisesti jäin tänne Kauhavalle siivoamaan ja pesemään pyykkejä. Minäkin näin hiukan vaivaa tämän suunnitellun illan eteen: täten onkin hiukan ikävää, ellei suoranaisesti paskamaista, että moiset varsin epämääräiset tyypit jättivät sitten tulematta paikalle. Kuulemma huomenna olisivat saattaneet tulla, vaan silloin nyt tietysti oli jo hiukan liian myöhäistä.

Minua vituttaa ihan kollektiivisesti sellainen porukka, joka lupaa tulla johonkin paikkaan sovittuun aikaan, mutta sitten jättääkin saapumatta sen kummempia ilmoittelematta. Minä itse pyrin elämässäni aina erilaisten lupauksien pitämiseen ja nk. "tärkeiden asioiden" hoitoon ajallaan, vaan valitettavasti tämä epämääräinen sakki ei sellaista sanaa edes tunne. No, summa summarum: eihän tämän oikeastaan edes minun asiani ole. Ikävää kuitenkin huomata, että tyttöystäväni nähty vaiva hupeni jokseenkin aivan hukkaan. Hän selvästi odotti tätä pientä tapahtumaa, ja nyt sitten kyseinen kummajaissakki jätti homman sikseen. Eipä silti, en ole edes koskaan heitä varsinaisesti tavannut. Ja juhliinkin olisi näiden neljän muun tyypin ohella tullut kaksi täysin tuntematonta. Kieltämättä minun ajattelutavallani siinä olisi ollut ainekset katastrofiin, mutta periaatteessahan tällaisessa asiassa ei minulla ole sitten kuitenkaan mitään tekemistä.

Tänään otin muutamia kuvia, ja tässäpä sen session satoa:
















Tässä on iltapäiväinen näkymä asuntoni parvekkeelta. Kuten näette, täällä on ihan huomattavasti lunta.




















Asuintaloani vastapäätä sijaitseva upseerikerhokin on saanut selvää lunta katolleen.




















Kuvassa kaksi retro-sohvani mukaan ostettua tyynyä. Kuvassa näkyy myös ADSL-modeemini virranlähde kiinnitettynä seinän pistorasiaan.



















Tässä samalla olen nyrhinyt YO-lätsäni default-lyyran pois, ja vaihtanut siihen VYY:n oman kokardin tilalle. Mikäli teitä kiinnostaa, tai ette tiedä, niin suomalaisten YO-lakkien lyyra on itse asiassa Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan logo. Tämä on yleinen kokardi kaikkiin normaaleihin YO-lakkeihin, vaan sen saa sitten vaihdettua pois, mikäli liittyy johonkin ylioppilaskuntaan. Helsingissä opiskelevillehan tämä ei juurikaan merkitse mitään.




















Tässä on sitten muutamia viikkoja sitten Seinäjoelta ostamistani patsaista toinen. Aika häijynnäköisiähän nämä ovat. Myyjä ei kuitenkaan osannut sanoa niiden alkuperästä tai tarkoituksesta mitään - ikävää sinänsä.

No kuitenkin, niiden ostaminen lohkaisi kyllä suhteellisen tiukasta opiskelijabudjetistani loven, vaan mitäpä ei saataisi rahalla - ja siis lähinnä työllä - korvattua. Näitä patsaita on todellakin kaksi identtistä kappaletta. Sain niistä 20 % alennuksen, ja sen jälkeen ne eivät enää oikeastaan vaikuttaneet niin kalliilta. Täyttä puuta ne ovat niin ulkoisesti kuin sisältäkin.

Minkäänlaista informaatiota patsaiden alkuperästä en ole onnistunut löytämään. Erään asiasta kiinnostuneen sukulaiseni kanssa olemaan arvailleet näiden patsaiden alkuperämaan olevan joko latinalaisessa amerikassa, taikka mahdollisesti esim. Thaimaassa. Kaikki ehdotukset tai/ja informaatio niiden alkuperämaasta ovat kuitenkin tervetulleita.

No comments: