Saturday, December 24, 2005

Shuffling through the Texas sand

Tällä postauksella on hyvinkin tarkoituksena.

Aion nimittäin ilmoittaa että kultaisesta liljasta kertova postaus siirtyy edelleen puhumattakaan luvatusta "vuoden viimeisestä katsauksesta". Eli ne eivät nyt ainakaan tule enää olemaan tämän blogin sivuilla nähtäviä juttuja vaan suunnitelmat on kokonaan pistetty uuteen uskoon ja seuraavan postauksen aihe on salainen. Uuh, salainen.

Sillä aikaa kun tee teennäiset valtavirtakulttuurin edustajat hukutte kinkkuun ja rosolliin , pelaatte kämmenselkänne ruvelle upouusilla Nintendo Gamecubeillanne tai muuten vain vääntelehditte liiallisen alkoholimäärän kourissa minä , artisté extraordinairé , aion tehdä töitä. Tällä kertaa tulee yllättävä postaus jonka valmistumisessa menee muutama päivä. Aihe on erikoinen minunlaiselleni henkilölle; en kuitenkaan kadu sen valitsemista vaan pyrin hoitamaan tämän kunnialla loppuun niin kuin kaiken muunkin.

Minulle on lopulta aivan sama mitä mieltä olette tulevan postaukseni aiheesta sillä tämä on minun blogini ja sen sisältö on edelleenkin päätettävissäni. Postaukseni aihe on mielenkiintoinen internet-kulttuurin tuotos joka on saanut ympärillään vähän kaikenlaisia ulottovuuksia. Emme kuitenkaan käsittele Goatsea sillä kunnioitettu venyttelijä omaa jo niin suuren fanipohjan että uuden kertomuksen kirjoittelu "kuninkaasta" olisi jo liioittelua.

Nyt saatte siis kauhulla jäädä odottamaan mitä seuraava postaus tuo tullessaan; kenties se on järkyttävin , inhottavin , limaisin ja äklöttävin ikinä. Viihdyttepä ainakin , tai sitten ette !

No comments: