Wednesday, April 28, 2010

Events

Vappu on piakkoin. Enpä aio kyllä huomioida sitä nyt kovinkaan kummemmin, vaan taidan tehdä jotain kehittävämpää tulevana lauantaina, enkä suinkaan lähteä minnekään. Viime vappuna en muuten muista että mitä tuli tehtyä- sen ainakin muistan että vapun 08' taisin olla muistaakseni lomilla armeijasta, mutta sekin aika meni sitten melko tehokkaasti punkan pohjalla makaamiseen. Muistaakseni vuoden 07' vappu oli edes jotenkin koettavissa oleva setti, jolloin taidettiin käydä syömässä ihan Vaasassa silloisen tyttöystäväni kanssa.

Hiukset pitäisi kyllä piakkoin leikata. Vielä vähän aikaa sitten ajattelin että olisi kiva kasvattaa vähän pidemmäksi nämä, mutta nyt kun ne sitten ovat takatukan ominaisuudessa tässä tilassa niin näkisin että ehkä kumminkin fiksumpaa lyhentää näitä, vaikka kovin lyhyeksi en näitä enää leikkaakaan. Lisäksi kaikki varmasti epäilevät minun olevan jonkinlainen laitapuolenkulkija näillä hiuksilla, vaikka eipä sekään nyt kovinkaan pahalta ennakkoluulolta vaikuta tässä tilanteessa. Suoraan sanottuna ei voisi vähempää kiinnostaa että minkälaisen kuvan porukat minusta saavat mahdollisen hiustenpituuteni johdosta.

Täytyypä sanoa että Helsingissä vierailu jätti kieltämättä jälkensä pitkästä aikaa. Vaikka en erityisemmin "diggaakaan" Helsingistä sinänsä, niin on siinä kuitenkin lyhyinä annoksina nautittuna jonkinlainen outo viehätys. Pitäisi varmaan käydä siellä jälleen vaikkapa katsomassa joku leffa, tosin aika harvoinhan noita leffoja tulee käytyä koskaan katsomassa.

Minusta muuten pitkästä aikaa tuntui että kevät vihdoinkin saapui ihan ensimmäistä kertaa juurikin tuossa maanantaina, eli 26.4.2010, jolloin ilma oli tarpeeksi lämmin ja muutenkin missään ei juurikaan enää näkynyt lunta. Viime talvi oli kyllä melkoista paskaa juurikin tuon pimeyden ja kylmyyden johdosta ja täten onkin todella mukavaa kun tuossa viiden aikoihin alkaa jo pikkuhiljaa sarastamaan aamuaurinko linnunlaulun säestämänä. Tuntuu pitkästä aikaa hyvältä että täällä on vihdoinkin kevät, sillä viime talvi oli kaikessa lumessaan ja kylmyydessään todella pahoja fiiliksiä aiheuttava kokemus kaikenkaikkiaan.

No comments: