Tuesday, August 25, 2009

Three days

Hohhoijaa, tänään tuli kolmas päivä täyteen täysin ilman lämmintä ruokaa. Onneksi tuli illalla syötyä jonkin verran, ja enimmäkseen ennen tätä tuli syötyä vain maustamatonta Jogurttia, leipää ja hedelmiä. Ihan hyvä ruokavaliokokeilu tämäkin, sanoisin.

En ole vieläkään saanut itselleni erään kauppaketjun Bonuskorttia. Täytin hakemuksen ja se hyväksyttiin yli viikko sitten, jonka jälkeen tämä toimihenkilö kassalla sitten lupasi että viikon kuluessa tuon kortin pitäisi pamahtaa sisään postiluukusta. Näin ei ole kuitenkaan vielä käynyt, joten ihmettelenpä suuresti että kuinkahan kauan tässä joudutaan vielä odottelemaan.

Aijoo, katselin vihdoinkin tuon Lostin 4. kauden melkein loppuun asti. Enää jäljellä se viimeinen jakso, todellakin. Vaikka tuo sarja aikalailla onkin nyt taas vastaillut kaikkiin niihin kysymyksiin mitä se esitti kolmen viime kauden aikana, niin on se myös muutamia vastauksia jättänyt Enigmaattisesti täysin arvailujen varaan. Puhtaastihan Lost on nyt siirtynyt Scifi-sarjaksi, ja mitä olen lukenut tuosta viidennestä kaudesta, niin entistä syvemmälle mennään näemmä Scifistelyyn siinäkin. Tämähän toki sopii oikein hyvin minulle, vaikka myönnettäköön etten kyllä alunperin alkaessani kyseistä sarjaa katsomaan uskonut sen pärähtävän aivan noin Scifistelyksi aikamatkusteluineen sun muineen.

Tämän jälkeen kun Lost on nyt toistaiseksi katsottu loppuun, jäädään odottelemaan sitä viidennettä kautta DVD:lle (halvalla) sekä katsotaan loppuun tuo V-sarjan, eli Visitorsin televisiosarjan jaksot. Sitten taas voisi katsoa jotain leffoja.

2 comments:

Päätoimittaja. said...

oli kyllä aika kaameeta kuraa tuo viimeisin Lostin kausi, pikkasen käsikirjottajilta karannut mopo käsistä ... oikeestaan jo se kolmannen kauden vika jakso oli jo niin typerä että pisti vihaks! silti pakko kattoa ku kerran on ruvennu, paska juttu

Dalleer said...

Joo, lopultahan se on itellekin myönnettävä että vaikka kuka sanoisi mitä, niin Lostin taso on ollut laskussa jo aika pitkään. Kuulemma aika surrealistista settiä tuo koko viides kausi pullollaan, mutta pakkohan tuo sarja nyt on katsoa, kun kerta rupesi katsomaankin.