Wednesday, August 12, 2009

Deadly Helsinki

Kävin eilen Helsingissä pitkään aikaan. Tarkoitus oli vähän muu, mutta päädyin hankkimaan/saamaan uuden PC:nkin alleni. Vihdoinkin.

Eipähän se tämäkään nyt tietenkään mikään paras vehje ole, mutta entisiini verrattuna huomattavaa parannusta on tapahtunut, voisi kai sanoa. Tällä koneella nyt sitten pitäisi pärjätä aika pitkälle, vaikkakin eihän se tosiaan mikään kaikkein paras olekaan. Uusi kone oli kuitenkin tarpeellinen hankinta, mutta tietenkin eräs ikävä lieveilmiö joka tähän asiaan liittynee on se että tässä on käyttöjärjestelmänä Vista, ja suoraan sanottuna eilen oli vähän vaikeaa taasen selvitä asioista eteenpäin Vistan täydellisen vammaisuuden ansiosta. Hiljalleen kai tähänkin on totuttava, vaikkakin fakta on kai se että Vistaan ei voi koskaan täydellisesti tottua. Eilenkin oli jo heti ongelmia muutamien ajureiden kanssa, mutta saatiin sekin sitten lopulta kuntoon.

Tänään lähden Espooseen, eli kierros jatkuu. Kirjoittelen sitten taas tänne jotain epämääräistä kunhan tulen takaisin, mutta juuri nyt en taida enempää jatkaakaan.

No comments: