Monday, August 24, 2009

Taas vaan tätä

Aloin pelailemaan tuota World in Conflictia. Pelasin about puolisen vuotta sitten tuota alkuperäistä WiC:tä, eli tämän Amerikkalaisten joukkojen kampanjan hyvinkin nopealla tahdilla. Nyt tuli tuossa nelisen kuukautta sitten ostettua tämä WiC: Complete Edition, joka sisältää siis tuon alkuperäisen pelin ohella myös Neuvostoliiton oman kampanjan.

Ihmettelin aluksi vähän sitä että miten on mahdollista että pelissä ei voi installoinnin jälkeen pelittää kuin Neuvostoliitolla, vai pitäisikö sanoa tuttavallisemmin että "Venäläisillä" - kunnes selvisi että näinpä sen oli ilmeisesti tarkoitus mennäkin pelin suunnittelijoiden mielestä. Eli vanhan mallin mukaisesti alkuperäisessä WiC:ssä oli vain Amerikkalaisten kampanja, jota pelattiin alusta loppuun, kun nyt pitää Completessa pelata ensin Venäläisten kuusi tehtävää lävitse, ja tämän jälkeen alkaa sitten se alkuperäinen neljäntoista tehtävän Amerikkalaisten kampanja. Aika groovyä.

Voisi seuraavaksi oikeastaan listailla vähän näitä omia strategiapelien Top 5-tason listoja, kun ei juuri muitakaan aiheita nyt juuri tule mieleen. Ellette tietenkin ole kiinnostuneet kuulemaan samoista vanhoista seteistä mistä minä yleensä jauhan, eli kaikesta aivan turhasta ja jo useinkin menneestä paskasta. Joten eiköhän seuraavassa postauksessa siirrytä siis strategiapelien puolelle.

No comments: