Thursday, August 20, 2009

Kävin kirjastossa, LOL?

Enpä ole jaksanut taas kirjoitellakaan mitään, sillä kaikenlaista kiirettä on taas odotetusti pitänyt. Miljoona asiaa ja miljoona huolta. Liian vähän aikaa ja sitä rataa.

Yksi asia mistä tietää aina arjen alkaneen elämässäni, on se että alan saamaan säännöllisen väliajan kuluttua laskuja. Tänään tuli yksi lasku, tosin ihmettelin että kuinka se löysi minut näinkin pitkän ajan jälkeen. Aika naurettavan pitkään oli kyllä tämänkin laskun lähettelyyn kestänyt, että sikäli kyllä ihmetyttää että mitkä ihmeen etanat siellä konttoreissa oikein työskentelivätkään näiden laskujen parissa, kun kerran about viisi kuukautta kestää yhden laskun lähettämisessä. Vihaan rahanmenoa, niin kuin varmaan aika moni muukin.

No, kävin tänään tosiaan kirjastossa. Vein sinne kirjastokorttinikin erään toisen kunnan alueelta, ja yllättäen minun ei tarvinnut a) uusiakaan sitä b) se jopa toimi täydellisesti lukuunottamatta sitä että osoitteenmuutos sille piti tehdä. Haluamaani kirjaa ei luonnollisesti ollut saatavilla, joka taas hetkellisesti vitutti aikalailla, mutta sitten kun taas muistaa kuinka suuresti elää Murphyn lain alaisuudessa, niin sekään asia ei enää niinkään vituttanut. Tosiasioiden tunnustaminenhan on viisauden alku, pelkäänpä.

Sain kuitenkin lainattua yhden teoksen. Kyseessä on Arto Paasilinnan Kultainen Nousukas. En olekaan sitä lukenut, enkä viitsi siitäkään nyt sitten mitään maksaa kun se kerran harvoin kirjastossa käydessäni osui silmieni eteenkin. Odotan innolla että mitä tuleman pitää, vaikka saapa nähdä että ehdinkö sitä lukemaankaan.

Tuo uusi konekin on alkanut näyttämään taas vaihteeksi varjopuoliaan. Tänään Live Messenger alkoi jäätyilemään täydellisesti Mesen avauksen yhteydessä, joka on todella mystistä. Aluksi epäilin jotakin ohjelmaa sen aiheuttajaksi, mutta pari tuntia itkupotkuraivareista toivuttuani en ollut hullua hurskaampi. Vitun Vista, pala helvetissä.

Pitkästä aikaa legendaarinen hitti suoraan 2000-luvun alulta:

Giant Robot - Helsinki Rock City (oli muuten leffan Bad Luck Love OST:lla, rizpekcts!)

3 comments:

Mad Gigerdi Jr. said...

Voisit koklata tota Trilliania, jos vaikka toimis paremmin. Ois vähän uutisia, suht isoja.

http://www.trillian.im/

Pitääkin ite koklata tota Astraa kun Espooseen taas meen.

Päätoimittaja. said...

aw yeah, tää oli kyl hyvä leffa ja biisi sillon joskus ...

Dalleer said...

Jooh, Bad Luck Love on eräs niitä harvoja "katu-uskottavia" Suomileffoja.