Thursday, June 08, 2006

Walking the tight rope

Nyt asioiden pitäisi mukamas olla nk. "paremmin".

Mukamas näillä suuremmoisilla YO-papereillani yms. muulla saavuttamallani suosiolla elämän pitäisi alkaa soljumaan eteenpäin aivan uudenlaisella vauhdilla. Niin ei kuitenkaan ole vielä tapahtunut, vaan huomaan että jälleen kerran olen melkein rahaton ja kaupankäynti huuto.netin puolella on hieman kangerrellut.

Päätin myös kirjoittaa yhden aineen lisää: maantiede jäi nyt keväältä väliin, joten vetäistään se kuudes aine tässä vielä siirtymävaiheen aikana pois alta. Jos ei muuta, niin onpahan minulla ainakin huomattavasti aikaa lukea tuohon koitokseen. Se mikä kuitenkin on selvää tässä vaiheessakin jo, on se että tuosta aineesta on kirjoitettava vähintään C ja mielellään M tai E jotta sillä olisi jotakin väliä tulevaan elämääni.

Luinpa muuten taas kaksi Paasilinnan kirjaakin: Vapahtaja Surunen ja Hirtettyjen Kettujen Metsä saatiin päätökseen viidessä päivässä. Voinpa jopa todeta, että molemmat kirjat olivat kerrankin yhtä hyviä (vaikka ne peräkkäin luinkin) eivätkä sisältäneet pahemminkaan Paasilinnan perisynnin aineksia. Nyt aloitin taas yhden Paasilinnan teoksen, nimeltään Auta Armias: menosta päätellen tämä tuskinkaan tulee olemaan yhtä nautittava lukukokemus kuin nuo edelliset. Perisynnin aineksia on nimittäin jo ilmassa.

Tyttöystäväni muuttaa myös pois nykyisiltä asuinsijoiltaan Kauhavalle. Sain tietää asiasta tänään, kun vuokrasopimus oli lyöty lukkoon. Kuulemma "neighbourhood" on tuolla alueella jonne hän muuttaa varsin rauhallinen: naapureina on vain kuulemma vanhempia ukkeleita ja akkeleita jotka eivät pahemminkaan harmia aiheuttele. Kieltämättä tässä asunnonvalinnassa on onni potkaissut.

Minulla taas ovat nuo yliopiston pääsykokeet edessä 16.6.2006. Tämän jälkeen menen käymään "suuren veden takana", jonka jälkeen jatkan jokseenkin merkityksentöntä oleskeluani joko täällä tai lännempänä.

Nyt kuitenkin lähden jatkamaan viimeisten huuto.net - kaupustelujen pakkaamista kaikessa rauhassa jotta ihmiset saavat tavaransa ja minä muutaman euron kahvirahaa.

No comments: