Tuesday, June 20, 2006

Couldn't stand the weather.. Again

Minä lähden huomenna taas hiukan lomailemaan pääsykokeiden jälkeen.

Olin nimittäin eilen suorittamassa ne, ja nähtäväksi jää että kuinka ne nyt sitten menivätkään. Luultavasti menivät edes jotenkin, sillä olisi mahtavan kivaa päästä opiskelemaan jotakin ettei armeija veisi minua kantamaan kivääriä ja reppua jossakin suonsilmäkkeessä muutaman euron päiväpalkalla.

Säät ovat myös olleet todella hyviä viime aikoina, vaikkakin äärettömän kuumia. Nykyisin ei pysty enää nukkumaankaan koko yötä rauhassa, sillä lakanat liimautuvat ihoon kiinni kuin liiman vaikutuksesta.

Tässä pääsykokeiden jälkeisessä tilassa on pitänyt myös keksiä vähän tehtävää, ja eilen palatessani Espoosta kävin pääkaupunkimme Anttila-ketjun tavaratalon kautta, ja nostin sieltä mukaani itselleni ja tyttöystävälleni hieman katseltavaa: mukaani tarttui nk. "Kauhukoira" - boksi täynnä horroria. Ostin tyttöystävälle myös yhden animen, sillä se sattui olemaan tarjouksessa. Tämän jälkeen poistuin kotiini läkähdyttävän bussimatkan jälkeen, ja huomasin että asuinpaikassani myös elelevä koira oli onnistunut syystä taikka toisesta oksentelemaan (jälleen kerran) pitkin sohvia.

Katselin muutaman elokuvan tästä boksista, ja voinpa todeta, että toistaiseksi Dog Soldiers ja tietenkin Evil Dead olivat erinomaisia. Tällä hetkellä "tsiigailen" lävitse 1980-luvun kauhuelokuvaa, nimeltään "The Gate", jossa naapuruston pikkupojat päästävät puun alla asustelevat perkeleet vapaaksi. Kieltämättä tämä ei kyllä ole ihan se kaikista parhain tekele, mutta ainakaan kyseinen elokuva ei sisällä nk. "pehmokauhua", vaan on raakaa verisen mössön tahrimaa kiljumista ja yrjöilyä pitkin yötä. Kyseessä on siis pääosaa esittävien pikkupoikien imagoista huolimatta ihan menevää kauhua, joka keskinkertaisuudestaan ja älyttömästä 1980-luvun energiastaan huolimatta on ihan menevä.

Tämä päivä menee epäilemättä elokuvia katsellessa ja huomenna aamulla lähdetään sitten kohti "läntisen auringon maata", jossa meitä odottaakin hieman reilumpi seikkailu.

No comments: