Monday, May 29, 2006

Yötyö syö

Viime aikoina olen keskittänyt entistä enemmän tulonlähteekseni Huuto.netin opintotukien loputtua. Minunlaiseni aikuinen ihminen omaa oikeastaan loppujen lopuksi aivan todella suuria "juoksevia kuluja", joita kykenin aikanaan kattamaan opintotuella aivan mukavasti: nyt kuitenkin sen saanti on vähintäänkin tyrehtynyt - täten myös varallisuus on alkanut kärsimään inflaatiota.

Olen huomannut, että eläminen rupeaa olemaan vähän hiukankin kallista tässä maassa yleisestikin: bussilippukin maksaa jo niin hirvittäviä, että melkeinpä kannattaa ajeluttaa itseään taksilla Helsingin reissuilla ja takaisin. On hiukan ironista huomata, kuinka vanha sananlasku siitä, miten rahan tuloa ei huomaa, mutta sen menon kylläkin pitää kohdallani täysin paikkansa.

Lauantain ja sunnuntaina välisen yön istuskelin pihalla ja söin purkitettua ananaksesta valmistettua murskaa: samalla kuuntelin yön ääniä ja yritin keksiä että mikä puu tuotti tuon vähintäänkin patentoidun "Suomen Kesän" tuoksun. Tulin päätelmissäni siihen tulokseen, että sen täytyy olla varmasti useiden eri puulajien yhteisvaikutuksen tulosta.

Muutama minuutti sitten rustasin taas yhteisarvoltaan n. 20 euron arvosta tuotteita huomenna postitettavaksi uusille omistajilleen: tämä säälittävä nappikauppa on lähes hengenpitimiksi asti tehtyä toimintaa nykyisin- juoksevat kulut lisääntyvät nykyisin entisestäänkin.

On täytynyt tosiaankin ruveta kaivelemaan varastoja oikein kunnolla viime aikoina: yksinkertaisesti mitä enemmän tavaraa saan myydyksi, niin sitä enemmän rahaa se minulle myöskin tuo. Asia on kuitenkin toisaalta niin, että kesä ei ole missään nimessäkään se paras sesonki juuri Huuto.netin kaupoille: ihmiset nimittäin viettävät aikaa paljon vähemmän internetissä huutokauppoja seuraten juuri tänä aikana. Yhtenä vaikuttimena tähän tilanteeseen on ihmisten lisääntynyt toiminta ulkoilmassa, joka vähentää laatuaikaa tietokoneen edessä.

Latasin tässä myös Fallout 2:seen "Wasteland Merc 2" - modin, jota olen muutamien tuntien aikana hakannut: vaikeustaso ja pelattavuus ovat kuitenkin hieman ristiriidassa keskenään. Oikeastaan voisin kirjoitella tästä jonkun arvion omien kokemusten siivittämänä muutaman päivän sisällä - ihan tylsistymisen voittamiseksi.

Minä menen nyt nukkumaan joksikin aikaa.

Hyvää yötä.

No comments: