Saturday, June 11, 2011

Mennään itseemme

No nyt siis on jo viimeistään pakko todeta etten ole suinkaan kuollut. Tämä blogi on tainnut olla ns. "kesälomalla" vaikka sen kirjoittaja ei suinkaan ole ollutkaan lomalla.

Niin joo, ulkona on myös ihan kivat asteet tällä hetkellä. Lämpötilat huitelevat siinä reilusti yli kahdenkymmenen asteen, mutta minä saan nauttia (valitettavasti) vain keinotekoisen eli sähköistetyn ilmastoinnin suloista sisätiloissa. Oikeastaan onkin todettava että ne päivien parhaimmat hetket menettävät sään osalta merkityksensä kun on vaan koko ajan töissä eikä mitään muuta teekään.

Tällä hetkellä on myös todettava synkästi että aivan hirveästi sitä kauan kadoksissa ja yhä edelleen uhan alla olevaa vapaa-aikaa ei juurikaan löydy. On aika piinallista tällaisena vannoutuneena kesämiehenä olla kesät töissä ja tuijottaa ikkunoista vehreän vihreää luontoa ilman mahdollisuutta osallistua sen orgastisiin nautintoihin.

On muuten aika edistyksellistä olla viikonloppuna töissä. Juon kahvia ja luen vanhoja NYT-liitteitä. Niissä on artikkeleita C-kasettien historiasta maassamme, seksikkäiden naisopettajien tuntemuksia ihastuneista oppilaistaan sekä artikkeli jonkun muusikon säveltämästä "uudesta" suvivirrestä, jota voivat kuulemma laulaa kaikki.

Lupaan myös jossain vaiheessa vastata niihin jo kerääntyneisiin ihailijakirjeisiin.

Hyvää päivänjatkoa kaikille!

No comments: