Thursday, June 16, 2011

Kesä jatkukoon

Olen päättänyt yrittää ainakin kirjoitella blogia hiukan enemmän kuin ennen. Vaikka yksityiselämän ylläpito onkin tärkeää, niin selkeästi myös bloggaus tällaisessa muodossa on minulle tärkeä ajanvietetapa muutenkin. Minusta sen unohtaminen tai ylipäätään laiminlyönti ei ole hyvä asia, mutta välillä toki hiljaisuutta joutuu kokemaan tämänkin elämäni osa-alue.

Vaikka en ole blogin äärelle päässytkään, niin hiljaiseloahan tässä on vietetty enemmän tai vähemmän muutenkin. Totta kai suunnitelmia vähän suuntaan jos toiseenkin löytyy, mutta niiden toteuttaminen tapahtukoon ajallaan.

Pakko todeta myöskin että kirjojen lukeminen on saanut jälleen tuulta alleen. Tuossa hiljattain tuli myöskin tsiigailtua leffoja, nimittäin tämän suomalaisen "kauhuelokuvan" nimeltä Sauna tulin katsoneeksi tuossa eräänä päivänä. Koin sen kyllä aika unenomaiseksi ja äärimmäisen psykologiseksi kauhuelokuvaksi taide-elokuvamaisella toteutuksella. Se ei kyllä ollut aivan sitä mitä odotin, mutta ei nyt aivan täysi pettymyskään, näin todetakseni.

Viikonlopun saankin pitkästä aikaa olla vapaana, joten varmaan jotain ulkoilmaan liittyvää toimintaa tulen harjoittamaan kunhan vain ehdin. Siihen asti kuitenkin päätettäköön tämä melkoisen lattea postaus tähän.

No comments: