Sunday, January 28, 2007

A hard day's... evening

No nyt se sitten vihdoin tapahtui: jouduin vaihtamaan vanhan bloggerini tähän inhottavan Googlen tukemaan versioon. Toistaiseksi ei kuitenkaan ole tullut mitään ihmeellisimpiä ongelmia, vaan jostain syystä pidin siitä vanhemmasta Bloggerista - sen ongelmista huolimatta.

Tulin tässä muutama tunti sitten myös kotiin viikonlopun pienimuotoisesta työkeikasta: onneksi kaikki ainakin näytti menneen hyvin, ja rahaakin tuli ihan hyvin. Minulle annettiin onneksi näin alkuun melko yksinkertainen homma: lajittelin nimittäin kansioihin kuitteja. Se oli yksinkertaisuudestaan huolimatta melko tarkkaa hommaa, sillä samalla piti kytätä kunkin tyypin tiliotetta, ja etsiä sen jälkeen sitä vastaava kuitti suuresta pinosta. Mikäli tilitapahtumalle ei löytynyt kuitteja, niin sitten sen kohdalle laitettiin kuiteille tarkoitettuun kansioon nk. "kirjaustosite", jossa sitten luki tapahtuman päivämäärä. Toivon edelleenkin, että kaikki meni nappiin - ja ennen kaikkea kronologiseen järjestykseen. So far so good.

Illalla n. 6 tunnin työpäivän jälkeen pelailimme sitten South Park Rallyä vanhalla Playstationillä. Tyttöystäväni valitettavasti voitti minut siinä aivan liian monta kertaa - taisi kyllä vaan johtua puhtaasti minun "vihreydestäni" kyseisessä pelissä. Eipä silti, voitinpa kuitenkin sitten taas ihan tasaisesti Syphon Filter 2:sessa. Ilmeisesti seuraavan kuun lopussa olisi taas jonkinlainen työtehtävä edessä samassa paikassa. Mitään en tietenkään voi varmasti luvata, sillä pelkäänpä että tämän kuun lopulla minulla on aivan varmasit enemmän koulua kuin nyt. Siitäkin huolimatta olisi kiva yrittää pyrkiä paikan päälle tekemään noinkin yksinkertaista hommaa - mikäli nyt tämäkään meni nappiin - huolimatta siitä oliko koulua vai ei.

Huomenna minulla kuitenkin on koulua. Väsäsin ensimmäistä "kotitehtävää" viime viikon kaksi viimeistä päivää, ja olin melkein aikeissa tulostaa sen normaalisti mukaani kouluun. Näin ei kuitenkaan olisi välttämättä ollut pakko tehdä, sillä kurssilla käyttämämme Moodle - ohjelman kautta kaikki koneella kirjoitettu materiaali voidaan helposti siirtää verkon kautta opettajalle. Ainakin toistaiseksi paperiset tulosteet ovat mennyttä historiaa. Onneksi ei tullut tehtyä sitä virhettä, että olisin tulostanut kyseisen tehtävän mukaani, ja sitten sen jälkeen vienyt sen nolona sille opettajalle luennolla. That would've been pretty embarrasing.

Nyt kuitenkin lähden hiljalleen nostelemaan tästä, sillä taidan käydä nopeasti suihkussa, ja mennä jopa aikaisin nukkumaan tänään.

No comments: