Saturday, May 27, 2006

The Aliens invaded earth through my mind !!

Että oli taas helvetillinen viime yö.

Tällä kertaa minulle osui unessa se legendaarinen "maailmanloppu alienien käsissä" - vaihe: uni oli taas niin intensiivinen, että olin aivan jytinöissä koko päivän eikä mikään ottanut onnistuakseen.

Ja mikä pelottavinta, muista unen tapahtumat vieläpä oikein hyvin. Nimittäin se alkoi sillä, kun katselin pihalla tuonne metsään päin ja näin epämääräisiä, "varjomaisia" esineitä lentelevän ympäri taivasta. Eipä kestänyt kovinkaan kauan, kun ne sitten alkoivat ampumaan ympäriinsä lasereillaan sytyttäen tulipaloja ja kylväen yleistä kaaosta .

Muistan hortoilleeni ympäri asuntoani ja keräilleen kaikenlaista survival-kamaa mukaani jotta ehtisin autolle muiden talon asukkaiden kanssa: muistan myös yrittäneeni soittaa tyttöystävälleni, jonka linjat oli poikki ja Sonera tuuttasi vain varattua. Todellinen helvetti purkautui kaikkialla ympärilläni.

Herättyäni mikään ei lähtenyt käyntiin: hortoilin ympäriinsä ja heitin vain jotakin vaatteiden tapaista niskaani. Ulkona kävellessäni koko maailma näytti epärealistisen eloisalta verrattuna siihen, mitä uneni minulle näyttikään.

Vihaan näitä kokonaisvaltaisia "nytmaailmatuhoutuuhetimiten" - unia , sillä ne jättävät loppujen lopuksi minut kaikista sekavimpaan tilaan.

No comments: